Gracie Amsterdam
The gentle art of Brazilian jiu jitsu

Over ons


In de Amsterdamse volkswijk Bos en Lommer vindt u de Braziliaans jiu jitsu school, Gracie Amsterdam. De school is in 2013 opgericht door Nashebo Noya, een derdegraads zwarte band onder Robin Gracie.

Wij streven ernaar training op maat aan te bieden voor iedereen en op elk niveau. Er wordt hard getraind in een prettige en informele sfeer. Neem gerust contact op voor een proefles.


Onze lessen
Neem contact op

 

Braziliaanse jiu jitsu in Dojo Doorjé

 Er is een vruchtvolle samenwerking met de kickboksschool, Dojo Doorjé. In dezelfde Dojo geven we de Braziliaanse jiu jitsu lessen ook.

De gebroeders Doorjé hebben een mooie en creatieve staande stijl waarin ook sterk clinch werk en Thaise worpen een prominente rol spelen. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting op het Braziliaans jiu jitsu. Er wordt in deze huiselijke dojo gewerkt in een prettige en informele sfeer, zodat men zich direct welkom voelt. 

Ons team

Nashebo Noya

Nashebo Noya

Hoofd-leraar en vechter

Nashebo is een derdegraads zwarte band onder Robin Gracie (bij wie hij 6 jaar heeft getraind in Gracie Barcelona). Hij heeft een ruime vechtsport ervaring en deelgenomen aan wedstrijden Braziliaans jiu jitsu (nog steeds actief), judo, karate en mixed martial arts (mma). Nashebo is een geduldige leraar die net als in zijn vechtstijl rustig een manier vindt om het gewenste resultaat te bereiken. Verder spreekt Nashebo meerdere talen (Nederlands, Engels, Spaans en Duits).

Yorco Baarens

Yorco Baarens

Leraar en vechter

Yorco is ooit als puber begonnen met mma training bij het beruchte Vos Gym mma team en is inmiddels uitgegroeid tot een 'force to reckon with' in het mma-circuit. Hij is een zeer technische vechter met een echt vechtershart. Als je met hem rolt, valt het op hoe weinig hij gebruik maakt van zijn kracht. Daarnaast is hij een prettige en joviale jongen die de boodschap goed kan overbrengen op de leerlingen.

Esther Stronkhorst

Esther Stronkhorst

Lerares en vechter

Esther is afgestudeerd in Pedagogische Wetenschappen aan de UVA, nadat zij eerst de Pabo had afgerond. Zij heeft een natuurlijke affiniteit met lesgeven en het verbaasde dan ook niemand dat zij als kersverse blauwe band al les wilde geven. Naast een toegewijde lerares is zij tevens een geduchte vechter (inmiddels paarse band) met een voorkeur voor de 'Ezekiel-choke'. Vergis je dus niet in deze goedlachse dame!


E-mailen
Map